| Nazwa szkolenia: | Kurs czeladniczy - Kucharz |
| Termin realizacji: | od 2026.09.12 do 2026.12.07 |
| Miejsce realizacji: | OKZ Białystok |
| Kontakt: | tel. 85 6752517 |
| Przedmiot | Liczba godzin |
|---|---|
| Technologia gastronomiczna | 20 |
| Zajęcia praktyczne | 110 |
| Ochrona i kształtowanie środowiska, gospodarka odpadami w gastronomii | 3 |
| Bezpieczeństwo i higiena pracy | 5 |
| Podstawy żywienia | 12 |
| Dokumentacja działalności gospodarczej, podstawowe przepisy prawa pracy, rachunkowość zawodowa | 15 |
| Maszyny i urządzenia | 20 |
| Surowce gastronomiczne | 15 |
| Zadaj pytanie | Zapisz się online |
W sprawie kosztu szkolenia prosimy kontaktować się przez
powyższy formularz Zadaj pytanie lub telefonicznie