Nazwa szkolenia: | Kucharz z elementami dietetyki |
Termin realizacji: | od 2024.09.07 do 2024.11.03 |
Miejsce realizacji: | OKZ Ełk |
Kontakt: | tel. 87 6202610 |
Przedmiot | Liczba godzin |
---|---|
Przygotowywanie i serwowanie typowych potraw | 2 |
Sporządzanie zup i sosów | 4 |
Zasady żywienia | 6 |
Sporządzanie potraw z owoców, warzyw, ziemniaków, grzybów | 4 |
Sporządzanie potraw z jaj, mleka i jego przetworów | 4 |
Warsztaty praktyczne | 32 |
Sporządzanie potraw z mięs zwierząt rzeźnych, drobiu, ryb i owoców morza | 4 |
Sporządzanie potraw z zastosowaniem mąki i kasz | 4 |
Zadaj pytanie | Zapisz się online |
Koszt szkolenia: uzależniony od ilości osób